Nyheter

Uppsala Taxi och Almtuna bjuder barn på VIP-paket

Almtunas samarbete med Akademiska sjukhusets barnfond fortsätter.

 

Almtuna tillsammans med Uppsala Taxi 100 000 och övriga partners bjuder Akademiskas sjuka barn på VIP-paket.

Almtunas samarbete med Akademiska sjukhusets barnfond fortsätter.

Under januari och februari väntar VIP-paket för sjuka barn vid Almtunas resterande hemmamatcher.

Almtuna med samarbetspartners tar nu ett gemensamt grepp för att få sjuka barn på Akademiska och deras familjer att komma iväg och fylla på energiförrådet.

Sjuka barn som vårdas på Akademiska kan eller orkar inte alltid ta sig till aktiviteter som kan pigga upp i vardagen på sjukhuset. Ibland har inte familjerna råd, de medicinska behandlingarna belastar hela familjens ekonomi. Kanske orken inte heller finns hos föräldrarna, att ha ett allvarligt sjukt barn tär på energin.

"Det känns bra att stödja detta fina initiativ som Almtuna gör tillsammans med Akademiska sjukhusets barnfond. Det är en självklarhet för oss att vara med och ställa upp med transporterna vid dessa tillfällen för familjerna. Ett roligt avbrott i en annars tuff sjukdomstid."
Göran Söderquist, VD för Uppsala Taxi 100 000 AB

Alla barn får nu chansen att bli upphämtade av Uppsala Taxi 100 000  tillsammans med övriga familjemedlemmar på sjukhuset, de körs till Metallåtervinning Arena där fyra VIP-platser väntar. Dessa platser är specialframtagna från Kinnarps Interiör för att man skall sitta extra varmt och skönt under sitt besök i arenan. Efter matchen hämtas de återigen av Uppsala Taxi och körs till Radisson Blu, där en härlig middag serveras.

Vi stärker vårt samarbete med barnfonden och ger tillbaka något direkt till familjerna som går igenom en extremt tuff period.
Andreas Klingberg, Klubbchef Almtuna.

Välgörenhetsmatchen den 23:e januari har tillsammans med Akademiska Barnfonden dragit in totalt genom åren och med årets match inräknad ca 1 miljon kronor, pengar som fonden använder till aktiviteter på sjukhuset.

Tack till våra partners, Kinnarps Uppsala, Uppsala Taxi 100 000 och Radisson Blu Hotel Uppsala.

 
För mer information

Andreas Klingberg, klubbchef Almtuna, 0708 – 550 703