Uppsala taxi som budtjänst

Glömde du passet när du packade väskan till Arlanda? Ska du hålla en viktig jobbpresentation men inser att datorladdaren ligger kvar på andra sidan stan? Eller behöver du helt enkelt hjälp med att frakta något som du inte vill balansera på pakethållaren? Ring bara Uppsala Taxi för vår smarta budtjänst.

Budfirma åt företag i Uppsala

Med Uppsala Taxis budtjänst kan stora problem lösas snabbt. När du står framför säkerhetskollen på Arlanda inför jobbresan och inser att passet ligger kvar på skrivbordet, få inte panik. Du behöver inte försöka övertala en kollega eller kompis att släppa allt för att skjutsa det till dig – det gör vi!

Du vet redan hur smidigt det är att själv åka taxi – strax efter din bokning dyker taxibilen upp och tar dig från punkt A till punkt B. Precis lika enkel är vår budtjänst. När du vill skicka paket mellan kontoren eller få något som du har glömt levererat till dig så är det bara att ringa oss direkt.

Skicka paket och bud smidigt

Vår smarta budtjänst i Uppsala är såklart inte bara till för dig som glömt något eller helt enkelt inte har tid att hämta det själv. Du kan också använda tjänsten för att frakta något slags paket – precis som vilken budfirma som helst men mycket smidigare! Vår budtjänst kan du använda både som privatperson och via företaget.

Har du till exempel cyklat till en affär och köpt något som blev för stort för att få med sig i cykelkorgen? Då behöver du inte krångla med bussen utan att få med dig din cykel hem. Skicka ditt paket smidigt med oss som budfirma så väntar det på dig hemma när du väl kommit fram.

Budtjänst i Uppsala på 15 minuter

När du behöver skicka bud inom Uppsala stad kan vi till och med garantera att vi hämtar ditt gods inom bara 15 minuter. Vår budtjänst/budfirma gäller för så kallade il-bud, alltså att du inte ringer och bokar din budbil i förväg utan väl när du behöver tjänsten. Ditt gods/paket får inte väga mer än 25 kg och inte vara skrymmande eller klassas som ”farligt gods”. Läs mer om vår budtjänst, priser och allt du behöver veta här.

Boka din resa direkt genom att ringa 018 - 100 000