Om oss

Alltid öppet, varje dag, dygnet runt sedan 1926

Att transportera nära 1 miljon passagerare per år, 2700 st per dygn, 125 st i timmen är ingen liten utmaning. På Uppsala Taxi arbetar lagspelare med det lilla extra.

Uppsala Taxi är Uppsalas största taxibolag och vi erbjuder:

Kvalitet

Vi arbetar aktivt med kvalitet genom vårt kvalitetsledningssystem ”Säker Taxi”. Som kund kan alltid be om ett fast pris på alla typer av resor. Våra chaufförer har givetvis genomgått en gedigen grundutbildning som omfattar lokalkännedom, hjärt- och lungräddning, brandskydd, kundbemötande m.m.

Service

Redan i beställningsögonblicket ger växeln i normalfallet besked om när bilen kommer. Alternativet är att föraren på sin väg till hämtningsadressen ringer upp eller skickar sms till kunden och ger besked. Uppsala Taxi ligger i framkant vad gäller trafikledningssystem.

Säkerhet och trygghet

Samtliga bilar har alkolås och på begäran tillgång till bilbarnstol. Uppsala Taxis bilar är även försedda med skyddskameror. Våra bilar är lätta att känna igen, har en enhetlig design, våra chaufförer bär en enhetligt klädsel och har alltid legitimation synlig i bilen. Du ska kunna lita på att det är en bil från Uppsala Taxi du kliver in i.

Miljöarbete

Uppsala Taxi är certifierat enligt Svenska Taxiförbundets ”Säker Grön Taxi”. Vi har insett vikten av ett arbete som inte bara tar hänsyn till miljön utan vi jobbar även aktivt för att förbättra den. Uppsala Taxi tillämpar ett effektivt GPS-trafikledningssystem som innebär att vi alltid skickar den bil som geografiskt befinner sig närmast dig. Tack vare systemet med GPS-navigering minimeras eventuella tomkörningar.

Boka din resa direkt genom att ringa 018 - 100 000